Wedstrijd: win een exclusieve Monumentenwacht-jaarkalender!

28/11/2022

Om het 30-jarig bestaan van Monumentenwacht te vieren, publiceerden we onlangs een unieke Monumentenwacht-jaarkalender. Alle leden van Monumentenwacht ontvangen een exemplaar van de kalender, als dank voor hun blijvend engagement. Maar ook jij kan een exemplaar winnen!

Het is een tijdloze tafelkalender geworden, die je elk jaar opnieuw kunt gebruiken. Iedere dag bevat interessante informatie over de werking van Monumentenwacht en het prachtige erfgoed in de vijf Vlaamse provincies. We maakten een selectie van onderhoudstips, weetjes, erfgoedactiviteiten, foto’s en kleine verhalen... De kalender is niet alleen een mooie reflectie geworden van de missie en de visie van Monumentenwacht. Ze belicht ook verschillende aspecten uit de geschiedenis van onze organisatie: gestart met teams van twee monumentenwachters per provincie in 1992, is Monumentenwacht uitgegroeid tot hét expertisecentrum op het vlak van preventief onderhoud.

Win een kalender!

Deze wedstrijd is afgelopen. Het juiste antwoord was 'Sinterklaasstok'.
De winnaars werden persoonlijk verwittigd!

Prijsvraag: hoe noemen we dit object?

Stok

Op de foto zie je een object dat in iedere bestelwagen van Monumentenwacht te vinden is. Het wordt gebruikt om een touw aan een hoger gelegen ankerpunt te bevestigen.

De vraag is eenvoudig: hoe noemen onze monumentenwachters dit object?

  1. Apenstaartstok
  2. Kerstzuurstok
  3. Sinterklaasstok
  4. Slakkenstok

Stuur je antwoord door via onderstaand formulier (t.e.m. 5 december 2023).