Vocht en zouten in historische gebouwen: online vragenuurtje op 9 november

21/09/2023

Op donderdag 9 november om 15u organiseert Monumentenwacht het tweede en laatste vragenuurtje van 2023. Sebastiaan Godts, conservator-restaurator steen en onderzoeker van het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium (KIK), zal in zijn presentatie dieper ingaan op de verschillende oorzaken van vocht en zoutuitbloeiingen in historische gebouwen. Zoals gewoonlijk kun je na de presentatie vragen stellen aan Sebastiaan en onze monumentenwachters.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht door het beperkte aantal plaatsen.
Schrijf je in via dit formulier.

  • Het vragenuurtje wordt georganiseerd via Zoom. Op 8 november ontvang je via e-mail de juiste deelnamelink. Om hieraan deel te nemen heb je geen account bij Zoom nodig, dit kan gewoon door de deelnamelink te openen in je browser (meer info)
  • Tijdens de toelichting zullen de camera’s en microfoons van de deelnemers uitgeschakeld zijn. Vragen kunnen gesteld worden via de chat, en na afloop van de toelichting ook mondeling.
  • Kun je er niet bij zijn? We zorgen voor een opname die achteraf wordt verspreid!
  • Heb je de Zoom-link niet ontvangen of heb je een last-minute probleem? Neem dan even telefonisch contact op via 03/212.29.56 !