Onderhoud van parket en andere houten binnenvloeren: online vragenuurtje op 3 maart

03/02/2022

Op donderdag 3 maart om 16u organiseert Monumentenwacht een online vragenuurtje over het onderhoud van parket en andere houten binnenvloeren. Iedereen kan gratis deelnemen aan deze sessie.

Tijdens een presentatie van 30 minuten zal expert Charles Indekeu een introductie geven tot de zorg voor historische houten vloeren. Na een overzicht van de meest voorkomende soorten en types, komen de voornaamste schadeoorzaken ter sprake. De schademechanismen begrijpen is, naast een correct dagelijks onderhoud, de sleutel om schade te voorkomen en te verhelpen. Na de presentatie kunnen zoals gewoonlijk, vragen via de chat en mondeling worden gesteld. Deze zullen beantwoord worden door onze monumentenwachters.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht door het beperkte aantal plaatsen.
Schrijf je in via dit formulier.

  • Het vragenuurtje wordt georganiseerd via Zoom. Op 2 maart ontvang je via e-mail de juiste deelnamelink. Om hieraan deel te nemen heb je geen account bij Zoom nodig, dit kan gewoon door de deelnamelink te openen in je browser (meer info)
  • Tijdens de toelichting zullen de camera’s en microfoons van de deelnemers uitgeschakeld zijn. Vragen kunnen gesteld worden via de chat, en na afloop van de toelichting ook mondeling.
  • Kun je er niet bij zijn? We zorgen voor een opname die achteraf wordt verspreid!
  • Heb je de Zoom-link niet ontvangen of heb je een last-minute probleem? Neem dan even telefonisch contact op via 0499/43.22.97!