Onderhoud van elementen in natuursteen: online vragenuurtje op 8 september

18/07/2022

Op donderdag 8 september om 17u organiseert Monumentenwacht opnieuw een online vragenuurtje. Deze keer focussen we op het onderhoud van elementen in natuursteen. Een toelichting van 30 minuten zal worden gegeven door Philip Colla, interieurwachter bij Monumentenwacht Limburg, en Jan Olbrechts, conservator/restaurator van steen en beeldhouwwerk. Na de presentatie kunnen zoals gewoonlijk, vragen via de chat en mondeling worden gesteld. Iedereen kan gratis deelnemen aan deze sessie.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht door het beperkte aantal plaatsen.
Schrijf je in via dit formulier.

  • Het vragenuurtje wordt georganiseerd via Zoom. Op 7 september ontvang je via e-mail de juiste deelnamelink. Om hieraan deel te nemen heb je geen account bij Zoom nodig, dit kan gewoon door de deelnamelink te openen in je browser (meer info)
  • Tijdens de toelichting zullen de camera’s en microfoons van de deelnemers uitgeschakeld zijn. Vragen kunnen gesteld worden via de chat, en na afloop van de toelichting ook mondeling.
  • Kun je er niet bij zijn? We zorgen voor een opname die achteraf wordt verspreid!
  • Heb je de Zoom-link niet ontvangen of heb je een last-minute probleem? Neem dan even telefonisch contact op via 03/212.29.50!