Monumentenwacht lanceert nieuwe website én trakteert!

11/02/2019

Vandaag lanceert Monumentenwacht een volledig vernieuwde website. De nieuwe website kreeg een hedendaags uitzicht en is volledig afgestemd op de noden van de bezoeker.

De vorige website van Monumentenwacht dateerde al uit 2011, en was dringend aan vervanging toe. De opdracht om een nieuwe website te bouwen werd toevertrouwd aan het bureau Statik. Zij bouwden een nieuwe website met Craft, een gebruiksvriendelijk content management systeem.

Via een overzichtelijke homepagina vindt de bezoeker snel alle informatie die hij nodig heeft. Zo krijg je een handig overzicht van de werking en de diensten, een selectie van belangrijke thema's en achtergrondinformatie over de organisatie. Op de contactpagina's vind je alle gegevens van de provinciale monumentenwachten, en je kunt inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.

De procedure om lid te worden van Monumentenwacht is nu eenvoudiger dan ooit. Via een formulier vraag je een lidmaatschap aan, waarna je je erfgoedobjecten online kan registreren en beheren. Lid worden kost nog altijd slechts 40 euro per jaar. Meld je dus meteen aan!

Lanceringsactie: gratis onderhoudsbrochures!

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe website, organiseert Monumentenwacht een heuse promotie-actie. Tot eind februari kan je alle onderhoudsbrochures die nog in stock zijn, gratis bestellen. Je betaalt enkel de verzendingskosten.

Monumentenwacht publiceerde de voorbije twintig jaar heel wat brochures met handige tips voor het onderhoud en herstel van onroerend erfgoed. Deze brochures worden sowieso gratis digitaal ter beschikking gesteld, maar ze verschijnen ook op papier. Wil je graag een papieren exemplaar van één of meerdere onderhoudsbrochures? Grijp dan nu je kans en bestel ze gratis!

De actie loopt tot en met 28 februari. De brochures zullen in de loop van maart verstuurd worden.

Publicaties2