Monumentenwacht bevraagt uitvoerders van werken aan (onroerend) erfgoed

28/11/2022

Monumentenwacht ondersteunt het onderhoud van meer dan 8000 historisch waardevolle gebouwen en sites in heel Vlaanderen. Het vinden van de juiste uitvoerders voor de verschillende onderhouds- en herstelwerken aan dit erfgoed, is vaak een uitdaging voor de eigenaars en beheerders. Daarom beschikt Monumentenwacht over een lijst van bedrijven en personen die gespecialiseerd zijn in of ervaring hebben met het werken aan (onroerend) erfgoed.

In november 2022 stuurde Monumentenwacht we een online-enquête naar alle bedrijven en specialisten die zijn opgenomen in deze lijst. Aan de hand van deze bevraging verzamelen we bijkomende gegevens over hun werking en activiteiten, zodat we de leden van Monumentenwacht in de toekomst nog beter kunnen helpen bij hun zoektocht naar geschikte uitvoerders.

De bevraging niet ontvangen?

Bent u zelf uitvoerder van werken aan (onroerend) erfgoed en heeft u de bevraging van Monumentenwacht niet ontvangen? Stuur dan zeker een e-mail met uw contactgegevens naar feedback@monumentenwacht.be. We geven u dan toegang tot de bevraging (via Surveymonkey).