Archeologiedagen 2020 worden uitgesteld naar 9-11 oktober

24/03/2020

Omdat het onduidelijk is hoe lang de coronacrisis nog zal aanslepen, hebben de organiserende partners beslist de derde editie van de Archeologiedagen uit te stellen naar 9, 10 en 11 oktober. Zo hebben de organisatoren van kleine en grote initiatieven voldoende tijd om na de coronacrisis hun activiteit voor te bereiden. Het is immers de bedoeling om opnieuw een boeiend en en uitgebreid programma te kunnen samenstellen voor de derde editie van de Archeologiedagen.

Tijdens de Archeologiedagen kunnen jong en oud kennismaken met het verleden onder onze voeten. In heel Vlaanderen kan je drie dagen lang deelnemen aan allerhande archeologische activiteiten: een archeologische fietstocht, een Romeinse kookworkshop, een bezoek aan een opgraving, … Vorig jaar telden de Archeologiedagen 27.000 bezoekers.

Hou de website www.archeologiedagen.be in de gaten voor de stand van zaken.

De Archeologiedagen zijn een gezamenlijk initiatief van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen, Vereniging van de Vlaamse Provincies en het Forum Vlaamse Archeologie.